info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

VVE’s & Corporaties

Veiligheid, duurzaamheid en comfort voor bewoners

 

Bewoners verwachten het nodige

VvE- en bewonerscomplexen hebben veel gemeenschappelijke ruimtes. Denk aan de centrale entree, galerijen, trappenhuizen, bergingen en parkeergarages. Bewoners betalen en verwachten dus het nodige. Ze willen zich veilig voelen, wooncomfort ervaren en niet teveel betalen. Aan jou als VvE-(beheerder) of woningcorporatie de taak die belangen te verenigen met die van de organisatie. 

LED-verlichting helpt verwachtingen bewoners waar te maken

Verlichting speelt een belangrijke rol bij de wensen die bewoners hebben. Immers: met LED-verlichting zorg je als VvE of corporatie voor dat veilige gevoel. De verlichting in de parkeergarage moet aan gaan als er iemand loopt. En je wilt er geen hangjongeren. Ook de noodverlichtingsarmaturen moeten werken. Het comfort verhoog je door slimme bewegingssensoren in te stellen. Zo heb je nooit meer onnodige lichtinval óf een donkere gang of parkeergarage. Dat is ook nog eens duurzaam en goedkoper.  

Benieuwd wat het beste past bij jouw situatie? 

Bekijk welke verlichting het beste past bij welke ruimte. Of lees de ervaring van een VvE in Almere die fors bespaarde op verlichting.  

Recente Nieuwsberichten

Pre-Lite.nl_

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!