Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Over Pre-Lite

Ruim 35 jaar LED-innovatie 

Ons bedrijf begon met gloeilampen, ontwikkelde mee naar halogeen en maakte via hogedruknatrium de transitie naar LED. In de jaren ’70 zag oprichter Aad Koudijs als jonge elektrotechneut dat die transitie niet vanzelf ging. De techniek liep spaak en hallogeenverlichting in die tijd kende veel kinderziektes. Hij ontwikkelde hierop zelf een prototype voor een hoogwaardig, gebruiksvriendelijk LED-armatuur: Pre-Lite was geboren. Het Radboud UMC in Nijmegen was onze allereerste opdrachtgever. We installeerden er onze slimme verlichting in het hele gebouw. 

In 2018 kwam de zoon van Aad bij het bedrijf en groeide Pre-Lite in rap tempo door tot de full service LED-dienstverlener die we vandaag zijn. We hebben een samenwerking in 7 Europese landen en doen onze eigen productie in Azië.    

Voor iedere klantsituatie biedt Aad een innovatieve en passende oplossing!

Aad is directeur en oprichter van Pre-Lite en heeft meer dan 35 jaar ervaring in de verlichtingtechnologie en elektrotechniek.
Hij is een van de pioniers op het gebied van LED verlichting in Nederland en zijn ervaring en expertise staat garant voor zeer tevreden klanten. De werkzaamheden van Aad bestaan o.a uit:

  • design en technische ontwikkeling van LED armaturen en accessoires;
  • inkoop en internationale contacten met fabrikanten;
  • lichtadvies en verkoop.

Pre-Lite onderscheidt zich door:

  • De hoogste kwaliteit duurzame LED-verlichting tegen de scherpste prijs
  • Alles in eigen huis: van ontwerp en productie tot service en onderhoud
  • LED-verlichting die voldoet aan alle wettelijke, technische normen en regelgeving
  • Zowel standaard LED-verlichting als op maat ontworpen door de eigen designafdeling
  • Uitstekend advies 
  • De beste garantie & service en daarmee het beste rendement op LED-verlichting 
Aad Koudijs
Monique Burer
Jerry Dong

Verlichting is maatwerk, uw situatie is uniek.

Onze adviseurs zijn betrokken en bekend met de markt. Zij staan u graag te woord voor een persoonlijk lichtadvies of vragen over LED verlichting. Behalve de levering van hoogwaardige lichtproducten richten we ons ook op advisering. Hierbij staat de beste oplossing in combinatie met de kortste terugverdientijd centraal. Wij leveren onze hoogwaardige LED-verlichting aan onder meer multinationals, retail bedrijven, bedrijven in de vastgoedbranche, overheids- en zorginstellingen, scholen, woningcorporaties, VVE’s. etc. Pre-Lite garandeert betrouwbare verlichting met de laagste operationele kosten en de beste return-on-investment.

Waarom klanten kiezen voor Pre-Lite

Bij Pre-Lite werken we voor grote én kleine organisaties zoals VvE’s, woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Regelmatig vragen we onze klanten hoe ze ons beoordelen. Dat is altijd dik in orde en daar zijn we trots op. Wat is ons geheim?
Eerlijk advies, duidelijke afspraken
We weten alles van innovatieve lichtoplossingen en adviseren onze klanten zo goed mogelijk. We doen geen beloftes die we niet na kunnen komen en maken duidelijke afspraken met opdrachtgevers en leveranciers. Wat gaat het kosten? Hoe staat het met de planning? Bij Pre-Lite weet u altijd precies waar u aan toe bent
All-in dienstverlening
Bij Pre-Lite verzorgen we projecten van A tot Z. Wij adviseren, berekenen, leveren en installeren de nieuwe armaturen. We stellen de ingebouwde sensors in om te zorgen dat alles naar zin werkt. Vanzelfsprekend demonteren we de oude armaturen en zorgen we ervoor dat ze op een verantwoorde manier worden recycled. Ook het onderhoud nemen we graag voor onze rekening. Zo zorgen we voor jaarlijkse controle van de noodarmaturen en accupacks. Daar krijgt u een nette rapportage van zodat uw organisatie aan de laatste wet- en regelgeving voldoet.
Betaalbare topkwaliteit
Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en assembleren van LED armaturen, hebben we een eigen productenlijn. Daarbij werken we uitsluitend met componenten van de hoogste kwaliteit en nieuwste generatie. Al onze armaturen voldoen aan IK10 classificatie en zijn voorzien van een slimme microswitch. Het resultaat is een robuuste, efficiënte en veilige oplossing. Omdat we niet met tussenpersonen werken en de producten rechtstreeks vanuit de fabriek naar de gebruiker gaan, kunnen we onze producten en diensten tegen een scherpe prijs aanbieden.

De voordelen van onze oplossingen

Lagere energierekening
Bij het implementeren van nieuwe armaturen, letten we altijd goed op de energiekosten. Met onze energiezuinige LED armaturen kunt u al snel 70-90% besparen op uw energierekening. Daarmee verdient u de aanvankelijke investering snel weer terug.
Meer veiligheid
Goede verlichting in de openbare ruimte zorgt voor meer rust en veiligheid. Bij Pre-Lite zorgen we voor verlichting-op-maat. Door slimme sensoren met een ingebouwde microwave sensor in een donker portiek, hal of brandgang te installeren, gaat het licht vanzelf aan als er iemand in de buurt is. Ongewenste bezoekers kunnen zich niet verstoppen, en dat is een veilig gevoel!
Gezonde leef- en werkomgeving
Goede verlichting stimuleert een gezond bioritme en fit gevoel. Onvoldoende licht in uw gebouw kan gezondheidsklachten veroorzaken zoals hoofdpijn en concentratieproblemen. Op de bouwplaats of in de fabriek kan het zelfs leiden tot ernstige ongelukken. Bij Pre-Lite zorgen we in elke situatie voor een passende oplossing die vanzelfsprekend aan de actuele wet- en regelgeving voldoet.
Duurzaamheid
Bij Pre-Lite bent u verzekerd van een duurzame oplossing. Onze armaturen hebben gegarandeerd een lange levensduur en verbruiken minimale energie. We nemen de gedemonteerde armaturen altijd mee zodat er geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen. We zorgen ervoor dat alle afgedankte armaturen op een verantwoorde manier worden recycled. Hierbij werken we nauw samen met wecycle.nl.

Sfeer en comfort
Of het nu gaat om een portiek, hal of trappenhuis, Pre-Lite brengt een aangename, veilige sfeer in elke ruimte. We komen graag vrijblijvend bij u langs om ter plekke te bekijken wat er mogelijk is. Op basis van de afmetingen, indeling en functie adviseren we wat het beste is voor uw gebouw en maken we een passend voorstel dat helemaal is afgestemd op uw wensen. Ook besteden we altijd veel aandacht aan de vormgeving van onze armaturen en een nette afwerking. Het oog wil ook wat!

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!