Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

W2Lifttechniek en Pre-Lite maken veiligheid en besparingen mogelijk

Natuurlijk doet u als VVE uw uiterste best om uw wooncomplex en vereniging te voorzien van de beste diensten tegen beheersbare kosten, zonder concessies te doen aan kwaliteit. U vertrouwt volledig op de expertise van uw leveranciers. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat uw leverancier betrouwbaar is en geen werkzaamheden factureert die niet zijn uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld bij uw liftonderhoud?

Onlangs hebben we kennisgemaakt met het team van W2Lifttechniek, en het blijkt dat we dezelfde doelgroep bedienen en een vergelijkbare visie delen: het streven naar de perfecte optimalisatie van uw lift. De technische deskundigheid van W2Lifttechniek en de geavanceerde armaturen van Pre-Lite resulteren in kostenbesparingen en verhogen bovendien de veiligheid. W2Lifttechniek is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en modernisering van liften, waarbij de verlichting van Pre-Lite naadloos aansluit op deze expertise.

Verbetering van de veiligheid

Het vervangen van verouderde armaturen door intelligente LED-armaturen betekent niet alleen een esthetische transformatie, maar ook een verbetering van de veiligheid. Voor Verenigingen van Eigenaren (VVE) biedt deze samenwerking van geavanceerde technologie├źn voor uw lift door W2Lifttechniek, samen met energiebesparende verlichtingsoplossingen van Pre-lite, aanzienlijke voordelen. Daarom is deze samenwerking oprecht uniek te noemen in de wereld van lifttechnologie. Het is een win-win situatie voor u, voor ons en zeker ook voor uw bewoners.

Tevreden bewoners

In onze werkwijze zijn er ook veel overeenkomsten te vinden. Wij geven de voorkeur aan korte communicatielijnen. U kunt direct contact met ons opnemen om uw vragen te beantwoorden. Wij hanteren een no-nonsense aanpak en u zult geen verrassingen op de factuur tegenkomen. Eerlijkheid en transparantie zijn voor ons vanzelfsprekend, met als uiteindelijke doel tevreden bewoners

Kies daarom voor deze perfecte combinatie van W2 Lifttechniek en Pre-lite. Wij staan klaar om uw lift te transformeren en gereed te maken voor de toekomst. Benieuwd naar onze aanpak?

Maak vandaag nog een afspraak met Aad van Pre-lite en bel 088 2366050, of neem contact op met W2 Lifttechniek via 036 785 70 79.

Ik wil graag meer informatie over deze combinatie
Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!