Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Slanker en slimmer: LED Plafondverlichting Serie Rijn

Onze favoriete armatuur, de LED plafondverlichting Serie Rijn Rond en Vierkant, is nu nog beter. Deze armaturen zijn populair bij VVE's en vastgoedbedrijven, en dat is niet zonder reden. Ze vallen op door hun moderne en strakke vormgeving, evenals hun heldere lichtopbrengst. Wat ze echter echt onderscheidt, is de geïntegreerde slimme sensor, waardoor ze enorm kostenbesparend zijn.

Eenvoudige bediening

Je kunt eenvoudig de brandduur en helderheid naar wens instellen met een handige digitale afstandsbediening, zonder gedoe met schakelaartjes in de armatuur. Het is dan ook geen verrassing dat deze armaturen veel worden geplaatst in hotels, winkels, scholen en algemene publieke ruimten, zoals trappenhallen, gangen, recepties en vergaderzalen. Ze zijn ook bijzonder geschikt voor gemeenschappelijke ruimtes in wooncomplexen, omdat ze automatisch aangaan wanneer dat nodig is, wat het gevoel van veiligheid vergroot.

Innovatie is een kernwaarde voor ons

Wij luisteren naar de behoeften van onze klanten en nemen daarom regelmatig onze productie onder de loep. We testen deze aan de eisen van deze tijd en passen deze aan waar nodig, zodat wat al goed is nog beter kan worden. Dit geldt ook voor Serie Rijn, waar we erin geslaagd zijn een vernieuwde armatuur te creëren met behoud van geweldige eigenschappen, maar nu in een slanker en iets slimmer jasje. Benieuwd naar deze armatuur of een van onze andere 'slimme' producten? Maak vandaag nog een afspraak met Aad en bel +31(088) 2366050 voor een inspirerende ontmoeting.

Ik wil meer informatie over de vernieuwde serie Rijn
Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!