Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

'IJssel' is de perfecte armatuur voor algemene ruimtes

Recentelijk hebben we, in opdracht van een VvE, 30 armaturen bij Keizer Karel Parkflat II in Amstelveen vervangen door onze 'slimme' armaturen genaamd 'IJssel'. Dankzij geavanceerde sensoren wordt de verlichting alleen geactiveerd wanneer nodig. In de meeste gevallen is de verlichting dus uitgeschakeld of bevindt zich in een gedimde stand, wat vanzelfsprekend is wanneer er niemand aanwezig is. Dit levert niet alleen een kostenbesparing op, maar draagt ook bij aan een efficiënter energiegebruik.

Afstandsbediening

De kracht van de dimstand en de duur dat de verlichting volledig brandt, zijn eenvoudig zelf in te stellen met een handige afstandsbediening. Slechts één keer programmeren op de afstandsbediening en deze instelling kan worden gekopieerd naar elke armatuur. Het aanpassen van individuele armaturen is een fluitje van een cent: richt de afstandsbediening op het gewenste armatuur, bevestig de instelling, en klaar is kees! Mocht er behoefte zijn aan volledige verlichting op een specifieke locatie of voor een langere periode, dan is dat moeiteloos in te stellen. Met een ruime voorraad aan armaturen kunnen we snel uw oude verlichting vervangen door deze slimme variant indien nodig.

Ook na installatie volledige service

De mensen van deze VvE zijn buitengewoon tevreden over onze dienstverlening. Binnen enkele weken was alles geregeld en uitgevoerd naar volle tevredenheid. Maar onze service stopt niet na de installatie. Als er vragen zijn over onze slimme LED-armaturen, staan we klaar om deze te beantwoorden. We onderhouden nauw contact met onze relaties, zodat we hen als eerste kunnen informeren wanneer we nieuwe armaturen aan ons assortiment toevoegen.

'Slimme' armatuur

LED verlichting serie 'IJssel' is een slagvaste waterdichte armatuur. Deze 'slimme' armatuur combineert efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor het een slimme investering is voor algemene ruimtes. Maak vandaag nog een afspraak met Aad en bel +31(088) 2366050 voor een inspirerende ontmoeting.

Photo 2023 11 09 10 44 03   Photo 2023 11 09 10 44 03 2

Hierover wil ik graag meer informatie!
Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Pre Lite.nl

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!