Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Groot Compliment van VvE 't Duinweid!

Wanneer je toewijding aan je klanten erkend wordt, is dat altijd een fijne bevestiging. Onlangs hebben we een project afgerond in het Noord-Hollandse Obdam, aan de rand van dit  dorpje staat het VvE-complex 't Duinweid. De voorzitter van de VvE, Dirk-Jan Blank heeft zijn volle tevredenheid geuit over het onlangs afgeronde project van Pre-Lite. De nauwe samenwerking tussen beide partijen heeft geresulteerd in een vlekkeloze dienstverlening waarbij geen enkele wens onbeantwoord bleef.

De heer Blank benadrukte zijn genoegen over de werkwijze van Pre-Lite: "Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Pre-Lite. De samenwerking verliep uitermate plezierig. De monteur werkte met bewonderenswaardige precisie en zorgvuldigheid. De armaturen zijn prachtig en perfect geïnstalleerd. Bovendien werd alles keurig schoon opgeleverd."

Voor Pre-Lite is het vanzelfsprekend om hoogwaardig werk af te leveren, maar het is extra bijzonder wanneer deze inzet zo opgemerkt en gewaardeerd wordt. Het voltallige team van Pre-Lite staat klaar om ook in uw project het verschil te maken. Laat uw verouderde verlichting upgraden naar intelligente LED-verlichting of maak het meteen goed in uw nieuwbouwproject, zodat het direct bij oplevering perfect geregeld is. Wij bieden sfeervolle armaturen met een prachtige uitstraling. Na installatie stemmen we de verlichting intelligent af op uw specifieke behoeften.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Maak vandaag nog een afspraak met Aad en bel +31(088) 2366050 voor een inspirerende ontmoeting.

Img 5852   Img 5853Img 5814

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden!
Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!