Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Slimme LED-armaturen met sensoren, perfecte verlichting op het juiste moment.

Stap in een wereld waar verlichting niet alleen helderheid biedt, maar ook proactief reageert op uw behoeften. Laat uw omgeving oplichten met onze slimme LED-armaturen met sensoren, die automatisch inschakelen zodra beweging wordt gedetecteerd. Bovendien kunt u de lichtintensiteit moeiteloos aanpassen naar uw persoonlijke behoeften, waardoor u kunt genieten van een veilige en comfortabele omgeving. Het licht blijft in de meeste gevallen uitgeschakeld. Het gebruik van LED-verlichting is een verstandige keuze, aangezien het minder elektriciteit verbruikt dan traditionele verlichting. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, openbare ruimte of thuis, deze armaturen zorgen voor de perfecte verlichting op het juiste moment.

Tot 80% energiebesparing met slimme verlichting

Daarnaast dragen onze slimme LED-armaturen bij aan duurzaamheid. Met efficiënte LED-technologie en slim energiebeheer minimaliseren ze het energieverbruik en verlagen ze uw ecologische voetafdruk. U kunt met een gerust hart profiteren van heldere verlichting, wetende dat u ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Duur en intensiteit behoefte in te stellen.

Ieder wooncomplex heeft zijn eigen unieke kenmerken en elke beheerder heeft specifieke wensen. Daarom kunnen de duur en intensiteit van het licht naar behoefte worden ingesteld. We stellen deze instellingen nauwkeurig af, zodat de verlichting niet onnodig aangaat bij elke onverwachte windvlaag. Het resultaat hiervan is tevreden bewoners en een lagere energierekening. Dit is goed nieuws voor zowel de bewoners als de VvE-beheerder of woningcorporatie. Kies daarom voor de optimale combinatie van veiligheid, comfort en duurzaamheid met onze slimme LED-armaturen met sensoren. Ervaar de kracht van ‘Slimme’ verlichting en ontdek een nieuwe dimensie van verlichtingsoplossingen. Om galerijen optimaal te verlichten, raden we onze LED-armaturen uit de IJssel en Maas serie aan.

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hier onze video.

Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!