Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

VvE’s in crisistijd. Hoe kunnen we helpen?

Nu is het moment

Juist nu wilt u als VvE een aangename woonomgeving creëren voor uw leden. Veel mensen zitten noodgedwongen thuis, dus is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor een ontspannen, veilige sfeer in het complex. Goede verlichting in het trappenhuis, het portiek of de gezamenlijke berging draagt daar zeker aan bij! Met onze slimme LED oplossingen zorgen we ervoor dat bewoners zich prettig en vertrouwd voelen.

Slimme oplossingen, lagere kosten

Verlichting is vaak een hoge kostenpost voor de VvE. Ook daar kunnen we iets in betekenen. LED lampen gaan tot wel 50.000 uren mee. Ze gebruiken veel minder stroom dan normale spaarlampen zodat de energiekosten omlaag kelderen. Bovendien hoeft het licht in het portiek of trappenhuis echt niet continu op volle sterkte te branden. Met slimme schakelaars en sensors, zorgen we ervoor dat de armaturen alleen branden als dat nodig is en op gepaste sterkte aangaan.

Kwaliteit voorop!

Bij Pre-Lite bieden we hoge kwaliteit lichtoplossingen voor VvE’s en vastgoedbedrijven. Wij zijn een familiebedrijf met veel kennis en expertise. Al jaren ontwerpen we zelf LED armaturen en lichtbronnen die we produceren in onze eigen fabriek in China. Daarbij gebruiken wij alleen hoogwaardige componenten die uitvoerig worden getest. Omdat we niet met tussenpersonen werken, kunnen we de productiekosten laag houden. U betaalt dus niet de hoofdprijs, maar krijgt hem wel.

Interesse

Bent u op zoek naar een no-nonsense bedrijf dat houdt van korte lijnen, snel schakelen en eerlijk zaken doen? Bij Pre-Lite bent u aan het goede adres. Neem contact op voor de mogelijkheden. We helpen u graag verder.

Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!