Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Op zoek naar LED armatuur? Vraag een demo aan!

Bespaar 60 tot 90 procent op uw energierekening

Met onze slimme oplossingen kunnen vastgoedbeheerders, VVE’s en andere bedrijven wel 60 tot 90 procent op hun energierekening besparen. Natuurlijk hoeft u dat niet zomaar van ons aan te nemen. Voordat u investeert, moet u zeker weten dat onze oplossing aan de verwachting voldoet.

Daarom hebben we een aantal demokoffers laten maken, waarmee we graag langskomen om te laten zien hoe het werkt. De eerste demonstraties zijn al achter de rug, met positief resultaat!

De unieke oplossing van Pre-Lite

We rekenen onze klanten altijd voor hoeveel ze kunnen besparen met onze LED armaturen. Dat loopt vaak in de duizenden euro’s per jaar. De armaturen zijn namelijk voorzien van een unieke microwave sensor, een dag -en nachtfunctie en dimmer. Door de functies slim in te stellen, voorkomen we onnodig stroomverbruik. We zorgen voor precies de juiste hoeveelheid licht op het juiste moment en op de juiste plek. Niets meer en niets minder.

Het harde bewijs

Omdat het voor klanten vaak lastig is om zich voor te stellen hoe dat er in de praktijk uitziet, hebben we speciale demokoffers laten maken met een proefopstelling. Daarmee kunnen we laten zien hoe de armaturen van Pre-Lite er uitzien, hoeveel licht ze geven in de verschillende standen en wat de lichtkwaliteit is. U ziet met eigen ogen hoe eenvoudig we de verlichting met de afstandsbediening kunnen instellen en wat de impact van de dag- en nachtstand en/of de dimmer op het stroomverbruik heeft.

Interesse?

Wilt u ook af van die torenhoge energierekeningen? We komen graag langs met de demokoffer om u onze LED verlichting te laten ervaren. Bel gerust om een afspraak te maken.

Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!