Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Zo gaan wij om met het coronavirus

De impact van de corona crisis is enorm. Bij Pre-Lite doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen. Wij zijn nog steeds open en hebben de nodige maatregelen getroffen om onze dienstverlening veilig voort te kunnen zetten.

Storingen of onderhoud gaan voor

Bij storingen of onderhoudswerkzaamheden komen we natuurlijk gewoon langs. Lopende projecten op locatie kunnen we volgens planning opleveren. Vanzelfsprekend volgen we daarbij de richtlijnen van het RIVM op. We komen alleen, schudden geen handen, en houden anderhalve meter afstand zodat iedereen gezond blijft.

Nieuwe projecten

Ook nieuwe projecten zijn nog steeds welkom. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor informatie, advies en vragen. Verder komen we nog steeds op locatie langs om de situatie in kaart te brengen en een passend voorstel op papier te zetten. Uiteraard maken we daarbij gebruik van producten die voldoende voorradig zijn zodat ook de installatie geen probleem is.

Tenslotte

Juist in deze tijd zetten we ons in om onze klanten optimaal te blijven bedienen. We wensen iedereen veel gezondheid en sterkte toe.

Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Pre Lite.nl

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!