Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Nooit meer zoeken naar de nooduitgang. Pre-Lite wijst de weg!

In panden waar veel mensen bijeenkomen is een veilige vluchtroute een wettelijke verplichting. In geval van nood moet iedereen snel naar buiten kunnen. Als de elektriciteit uitvalt kan er paniek ontstaan en moet je er van op aan kunnen dat de noodverlichting het gewoon doet.

Daarom hebben we bij Pre-Lite een nieuw type noodverlichtingsarmatuur ontwikkeld: de Dommel. Een veilige, betrouwbare en robuuste oplossing die minimaal stroom verbruikt.

De voordelen van de Dommel:

  • Uniek aan de Dommel is het flexibele ophangsysteem. De armatuur is voorzien van een bordje dat 180°C kan kantelen en op allerlei manieren bevestigd kan worden: aan het plafond, de wand, op een standaard of rail. Omdat het bord meebeweegt als er iets tegenaan stoot, zal de armatuur niet snel beschadigen.
  • De armatuur is voorzien van een uiterst zuinige, efficiënte LED verlichting. Met een energieverbruik van 1 tot max 4 Watt kunt u flink besparen op de energierekening. Ideaal voor VvE’s en  pandeigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare én betaalbare oplossing.
  • De eis is dat noodverlichting minstens 1 uur achtereen moet branden. De Dommel blijft 2-3 uur branden. Daarmee voldoet de oplossing ruimschoots aan de Europese wet- en regelgeving.
  • De armatuur is voorzien van een automatische en handmatige testfunctie die continu test of het armatuur naar behoren functioneert. Maandelijks vindt een meer uitgebreide test plaats en eens per jaar checkt het systeem of het armatuur minstens 1 uur achtereen brandt. Dat gaat helemaal automatisch.

Compleet servicepakket

Bent u op zoek naar nieuwe noodverlichting voor uw pand? Met onze nieuwe noodverlichtingsarmaturen zit u helemaal goed. Bij Pre-Lite verzorgen we de installatie van A tot Z. Ook na oplevering blijven we in de buurt. Elk jaar komen we langs voor de verplichte visuele controle en test. Bij tussentijdse vragen of problemen, kunt u altijd een beroep ons doen.

Interesse?

Neem contact op om een afspraak te maken. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!