Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

LED as a Service

Professionele LED armaturen as a service

 

Heeft u alle kennis in huis?

Goede verlichting van uw wooncomplex, kantoorpand of gebouw is onmisbaar, maar ook een grote uitdaging. Voor verlichting in openbare gebouwen gelden duidelijke richtlijnen, maar er zijn maar weinig vastgoedbeheerders of VvE’s die alle kennis in huis hebben.

Geen zin in gedoe?

Bent u op zoek naar goede verlichting voor uw pand, maar hebt u geen zin om u er al te veel in te verdiepen? Dat snappen we! Daarom bieden we all-in-service. Dat begint met een vrijblijvende demo waarin we u meer vertellen over de mogelijkheden. Daarna kunnen we een gedegen advies geven.

  • Welke armaturen zijn geschikt voor uw omgeving?
  • Hoeveel zijn er nodig en op welke posities?
  • Waar moet u aan voldoen qua wet- en regelgeving?
  • Wat zijn de levertijden en hoelang duurt de installatie?
  • Wie gaat de oude armaturen weghalen?
  • Wat gaat het allemaal kosten?
  • Hoe kunt u de energierekening zo laag mogelijk houden?

De all-inclusive service van Pre-Lite

Alle afspraken worden op papier gezet zodat er geen misverstanden over kunnen bestaan. De rest kunt u helemaal aan ons overlaten. We ruimen de oude verlichting op en zorgen er samen met wecycle.nl voor, dat ze goed terecht komen. We installeren de nieuwe armaturen snel en vakkundig en stellen ze nauwkeurig in zodat alle uithoeken van het pand efficiënt verlicht worden. De armaturen gaan alleen aan als dat moet en kunnen ook automatisch gedimd worden. Zo verspilt u  geen kostbare energie en behaalt u optimaal rendement tegen minimale kosten.   

Ook na het installeren van de nieuwe verlichting blijven we in beeld. Als er iets is, kunt u ons altijd bellen en zorgen we ervoor dat het in no-time gefixt wordt. Daarnaast komen we elk jaar langs voor de wettelijk verplichte inspectie van de noodarmaturen en accupacks. U hoeft dus nergens meer naar om te kijken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op en we maken vrijblijvend een afspraak.

Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!