Over Pre-Lite

Pre-Lite is een familiebedrijf en gespecialiseerd in hoogwaardige, slimme en duurzame LED-verlichting voor een CO2-neutrale toekomst.

Wij werken samen met andere familiebedrijven in diverse Europese landen, waardoor wij ook klanten met internationale vestigingen van dienst kunnen zijn.

Onze jarenlange ervaring en expertise met het produceren, leveren en onderhouden van LED-verlichting, staat garant voor de hoogste kwaliteit, de beste service en garantie, alsook 100% tevreden klanten.

Onze duurzame en hoogwaardige LED oplossingen leveren wij tegen de scherpste prijs, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen.

Pre-Lite onderscheidt zich door:

– De hoogste kwaliteit duurzame LED verlichting tegen zeer concurrerende prijzen
– LED verlichting die voldoet aan alle wettelijke technische normen en regelgeving
– Naast standaard LED verlichting, ook een eigen design afdeling en productiefaciliteit
– Zeer veel ervaring en expertise, uitstekend advies en hoogwaardige lichtberekeningen
– De beste garantie en service = 100% tevreden klanten
– Altijd zeer betrokken bij uw project, bij ons staat de klant centraal

Verlichting is maatwerk, uw situatie is uniek.

Onze adviseurs zijn betrokken en bekend met de markt. Zij staan u graag te woord voor een persoonlijk lichtadvies of vragen over LED verlichting. Behalve de levering van hoogwaardige lichtproducten richten we ons ook op advisering. Hierbij staat de beste oplossing in combinatie met de kortste terugverdientijd centraal.  Wij leveren onze hoogwaardige LED-verlichting aan onder meer multinationals, retail bedrijven, bedrijven in de vastgoedbranche, overheids- en zorginstellingen, scholen, woningcorporaties, VVE’s. etc. Pre-Lite garandeert betrouwbare verlichting met de laagste operationele kosten en de beste return-on-investment.

Bekijk hier de Pre-Lite video >>

Wilt u alvast kennis met ons maken? En meer weten over onze visie, ons werk en wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan hier de Pre-Lite video.