Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Slimme keuzes maken voor verlichting: door de bomen het bos zien

Bewoners, klanten en patiënten hebben zo hun verwachtingen. De Nederlandse en Europese overheid legt regels op. En zelf heb je ook ambitie: je wilt besparen op de energierekening en onderhoud van verlichting efficiënt aanpakken. Het mag duidelijk zijn dat er behoorlijk wat bomen in het bos staan als het op slimme LED-verlichting aankomt. Zie jij het grotere geheel nog, en weet je aan welke knoppen je kunt en moet draaien?

Verwachtingen waarmaken

Of je nu bij een zorginstelling, VvE-beheerder of parkeergarage werkt: patiënten, bewoners en klanten hebben verwachtingen. Ze verwachten veiligheid, hoge kwaliteit en een prettige ervaring. Verlichting speelt hierin een belangrijke rol. LED-verlichting schept de juiste sfeer en een veilig gevoel. Tenminste, als je die verlichting op de juiste manier afstelt.

Veranderende regelgeving LED-verlichting

De overheid heeft ook in de gaten dat verouderde verlichting duurzaamheidsdoelstellingen ondergraaft. Daarom verbiedt de EU binnenkort TL-verlichting en wordt gebruik van besparende LED-verlichting gestimuleerd. We zien in de praktijk dat veel organisaties twijfelen of ze nog wel voldoen aan alle regels. Twijfelen jullie hierover? Dan is het slim een vrijblijvende check te laten doen en je te laten adviseren over alternatieven.

Besparen op energierekening en onderhoud

De energiekosten rijzen de pan uit, dat is geen nieuws meer. Het is een extra reden voor organisaties om hun kosten tegen het licht te houden. Kan de energierekening lager en het onderhoud efficiënter? De praktijk wijst uit zeker VvE-beheerders vaak tot wel 80% meer kunnen besparen als ze LED-verlichting kiezen en die slim afstellen.

Bij twijfel: Aad bellen

Is jouw organisatie ook bezig met de genoemde thema’s en twijfel je of jullie aan alle knoppen hebben gedraaid om slim met verlichting om te gaan? Dan is 1 telefoontje naar Aad genoeg. Hij komt graag langs voor een kennismaking en vrijblijvende quickscan. Zijn advies krijg je er ook meteen bij. Neem contact op via info@pre-lite.nl

of bel: +31(088) 2366050

Ik wil ook 'door de bomen het bos weer zien'
Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!