Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Nooit meer op de tast je voordeur vinden

Het sluipt erin. Eerst gaat een lamp stuk en vervang je die. Een maand later is de armatuur weer stuk. Je vervangt ‘m nog een keer. Bij de volgende keer laat je het erbij zitten en zoek je op de tast je sleutels en je weg in het trappenhuis. Klinkt herkenbaar? Veel VvE’s hebben verouderde verlichting die om de haverklap stuk gaat. Dat is simpel op te lossen. Lees mee met het verhaal van deze VvE.  

Geen idee waarom verlichting stuk ging 

In een flatgebouw voldeed de verlichting duidelijk niet meer aan de eisen van deze tijd. De VvE startte in overleg een zoektocht naar een partij om dit op te lossen. Ze hadden geen idee waardoor het nou precies kwam dat de verlichting steeds niet werkte. Pre-Lite deed een analyse en kwam al snel met de oorzaak. En de oplossing. Het bleek te liggen aan de waterdichtheid en uitdroging van de afscherming. De kappen gingen hierdoor stuk en de verlichting viel uit.

Snel een slimme oplossing gevonden 

In overleg met de VvE kwam Pre-Lite met een snelle en slimme oplossing. Ze installeerden armaturen uit hun eigen serie ‘Rijn’. De verlichting is daarmee op verschillende manieren in te stellen op verschillende plekken. De entree zetten we op dimstand en de galerijen ook. Zo hebben bewoners geen last van te veel lichtinval in hun woning. Verder stelde Pre-Lite een dag-nachtstand in zodat de verlichting alleen brandt als het nodig is. Daarmee bespaart de VvE ook fors op de energierekening.  In de kelderboxen en het trappenhuis lopen uiteraard niet de hele dag mensen. Daarom stelde Pre-Lite de verlichting in met bewegingssensoren.

Besparing en veilig gevoel

De VvE is enorm tevreden met de snelle en slimme oplossing. Ze besparen op de energierekening, voelen zich weer veilig in hun eigen gebouw en kunnen gewoon hun sleutels weer vinden als ze bij hun voordeur staan.

Vrijblijvende analyse plannen

Ook last van verouderde verlichting? Neem net als deze VvE contact op voor een vrijblijvende analyse.

Vraag een vrijblijvende analyse aan!
Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Pre Lite.nl

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!