Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Licht uit. Besparing/veiligheid aan

Kortere herfstdagen betekent vaker het licht aan. Althans, dat is wat veel mensen denken. Is het nodig? Nee. Sterker nog, het wordt er veiliger en goedkoper op als je het licht uit doet. Wees daarom deze herfst eens tegendraads en doe het licht in panden wat vaker uit in plaats van aan.

Licht uit. Besparing aan.

Deze ligt voor de hand. Het licht uit doen bespaart fors op de energierekening en dat is zeker nu geen overbodige luxe. Natuurlijk laat je bewoners, bezoekers of collega’s niet in het donker zitten. Het gaat erom dat je het licht uitdoet als er niemand is. Daar is nog een wereld te winnen, zien wij dagelijks. Geldt dat ook voor jullie?   

Licht uit. Beveiliging aan. 

Deze klinkt misschien vreemd, maar je maakt het pand ook veiliger door het licht uit te doen. Zeker in parkeergarages, kelders en trappenhuizen is het niet de hele dag een komen en gaan van mensen. Het licht kan hier dus prima uit, maar als er iemand loopt wil je dat het licht zijn werk doet. Het geeft mensen die wel iets in het pand te zoeken hebben een veilig gevoel dat het licht aanspringt en hen volgt in een ruimte. Mensen die er niets te zoeken hebben, voelen zich hierdoor juist onveiliger. En dat is ook precies de bedoeling.   

Plan een bespaarscan

Klaar om het dit najaar anders aan te pakken? Dat begint met een bespaarscan. Plan een afspraak in zodat wij kunnen doormeten hoeveel je kunt besparen op de energierekening. En hoeveel je kunt winnen aan veiligheid. Die energiescan is gratis. Neem contact op met Aad Koudijs via aad@prelite.nl of +31 6 53730173. 

Ik wil hier graag meer over weten!
Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!