Contact
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

3 redenen waarom VvE-beheerders gaan voor slimme LED

VvE-beheerders zoeken altijd naar de juiste balans tussen tevreden bewoners en efficiënt beheer. Verlichting is daarin een belangrijke schakel: slimme LED-verlichting zorgt dat de balans positief uitvalt. Dat heeft te maken met 3 voordelen waarvan slimme VvE-beheerders profiteren. 

Reden 1

Hogere tevredenheid bewoners

Bewoners zijn je bestaansrecht als VvE-beheerder. Dus ja, hun tevredenheid doet ertoe. Die is sterk gelinkt aan hoe veilig en comfortabel ze zich voelen in hun woning. Een goed verlicht portiek dus, een parkeergarage waar je niet met de tas onder de arm geklemd doorheen wilt snellen en geen onnodig licht dat je woning in valt. Het zijn allemaal factoren die de tevredenheid verhogen. En waarvoor slimme LED-verlichting met bewegingssensoren de oplossing is. 

Reden 2

Minder onderhoudstijd

Technisch onderhoud kan een flinke hap uit je tijd nemen als VvE-beheerder. Logisch dus dat we vaak worden gebeld met een verlaging van de onderhoudstijd als achterliggende reden. Armaturen die aan de lopende band stuk zijn, horen niet de norm te zijn. Het duidt op lage kwaliteit LED-verlichting of een probleem met de indeling van groepen en/of installatie. Veel van onze klanten stappen over op slimme LED-verlichting als ze door hebben hoeveel onderhoudstijd dit scheelt. 

Reden 3

Lagere kosten

Hoge kosten voor onderhoud hangen samen met punt 1 en 2. Zijn bewoners niet tevreden? Dan ben je genoodzaakt oplossingen te bedenken. Verricht je veel onderhoud? Dan verstook je kostbare uren die je ook ergens anders aan kunt besteden. En dan hebben we het nog niet over de 80% die veel VvE-beheerders besparen als ze overstappen op  slimme LED-verlichting.

Wil je ook tevreden bewoners, minder onderhoud en lagere kosten?

Plan dan een gratis quickscan in. Wij beoordelen de verlichting, werken een advies uit en laten zien wat je daarmee kunt besparen. Dat is helemaal vrijblijvend

Vraag de gratis quickscan aan!
Onder nieuwsitem

Eerdere Nieuwsberichten

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!