Waarom klanten kiezen voor Pre-Lite

Bij Pre-Lite werken we voor grote én kleine organisaties zoals VvE’s, woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Regelmatig vragen we onze klanten hoe ze ons beoordelen. Dat is altijd dik in orde en daar zijn we trots op. Wat is ons geheim?

Eerlijk advies, duidelijke afspraken

We weten alles van innovatieve lichtoplossingen en adviseren onze klanten zo goed mogelijk. We doen geen beloftes die we niet na kunnen komen en maken duidelijke afspraken met opdrachtgevers en leveranciers. Wat gaat het kosten? Hoe staat het met de planning? Bij Pre-Lite weet u altijd precies waar u aan toe bent.

All-in dienstverlening

Bij Pre-Lite verzorgen we projecten van A tot Z. Wij adviseren, berekenen, leveren en installeren de nieuwe armaturen. We stellen de ingebouwde sensors in om te zorgen dat alles naar zin werkt. Vanzelfsprekend demonteren we de oude armaturen en zorgen we ervoor dat ze op een verantwoorde manier worden recycled. Ook het onderhoud nemen we graag voor onze rekening. Zo zorgen we voor jaarlijkse controle van de noodarmaturen en accupacks. Daar krijgt u een nette rapportage van zodat  uw organisatie aan de laatste wet- en regelgeving voldoet.

Betaalbare topkwaliteit

Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en assembleren van LED armaturen, hebben we een eigen productenlijn. Daarbij werken we uitsluitend met componenten van de hoogste kwaliteit en nieuwste generatie. Al onze armaturen voldoen aan IK10 classificatie en zijn voorzien van een slimme microswitch. Het resultaat is een robuuste, efficiënte en veilige oplossing. Omdat we niet met tussenpersonen werken en de producten rechtstreeks vanuit de fabriek naar de gebruiker gaan, kunnen we onze producten en diensten tegen een scherpe prijs aanbieden.

De voordelen van onze oplossingen

Lagere energierekeningen dankzij Pre-Lite

Lagere energierekening

Bij het implementeren van nieuwe armaturen, letten we altijd goed op de energiekosten. Met onze energiezuinige LED armaturen kunt u al snel 70-90% besparen op uw energierekening. Daarmee verdient u de aanvankelijke investering snel weer terug.

Meer veiligheid dankzij Pre-Lite

Meer veiligheid

Goede verlichting in de openbare ruimte zorgt voor meer rust en veiligheid. Bij Pre-Lite zorgen we voor verlichting-op-maat. Door slimme sensoren met een ingebouwde microwave sensor in een donker portiek, hal of brandgang te installeren, gaat het licht vanzelf aan als er iemand in de buurt is. Ongewenste bezoekers kunnen zich niet verstoppen, en dat is een veilig gevoel!

Gezonde leef- en werkomgeving dankzij Pre-Lite

Gezonde leef- en werkomgeving

Goede verlichting stimuleert een gezond bioritme en fit gevoel. Onvoldoende licht in uw gebouw kan gezondheidsklachten veroorzaken zoals hoofdpijn en concentratieproblemen. Op de bouwplaats of in de fabriek kan het zelfs leiden tot ernstige ongelukken. Bij Pre-Lite zorgen we in elke situatie voor een passende oplossing die vanzelfsprekend aan de actuele wet- en regelgeving voldoet.

Duurzaamheid dankzij Pre-Lite

Duurzaamheid

Bij Pre-Lite bent u verzekerd van een duurzame oplossing. Onze armaturen hebben gegarandeerd een lange levensduur en verbruiken minimale energie. We nemen de gedemonteerde armaturen altijd mee zodat er geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen. We zorgen ervoor dat alle afgedankte armaturen op een verantwoorde manier worden recycled. Hierbij werken we nauw samen met wecycle.nl.

Sfeer en comfort dankzij Pre-Lite

Sfeer en comfort

Of het nu gaat om een portiek, hal of trappenhuis, Pre-Lite brengt een aangename, veilige sfeer in elke ruimte. We komen graag vrijblijvend bij u langs om ter plekke te bekijken wat er mogelijk is. Op basis van de afmetingen, indeling en functie adviseren we wat het beste is voor uw gebouw en maken we een passend voorstel dat helemaal is afgestemd op uw wensen. Ook besteden we altijd veel aandacht aan de vormgeving van onze armaturen en een nette afwerking. Het oog wil ook wat!

Pre-Lite.nl

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

You have Successfully Subscribed!