info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050
info@pre-lite.nl
+31(088) 2366050

Tot na de Zomervakantie!

Zomervakantie 2020… Lekker naar het buitenland zit er misschien niet in, maar natuurlijk doen we het rustig aan!

Toe aan vakantie

Bij Pre-lite gaan we de komende weken genieten van een welverdiende vakantie. Daar zijn we wel aan toe want de coronacrisis heeft er flink ingehakt. De eerste klap kwam eind januari, toen onze fabriek in China op slot ging. Een paar weken later kwam ook de Nederlandse economie grotendeels stil te liggen. Vanaf medio maart liep onze agenda leeg en bleven opdrachten uit.

Betere tijden op komst

Na een paar onzekere, stille maanden, weten de klanten ons gelukkig weer te vinden. Er lopen alweer meerdere projecten en de eerste resultaten zien er veelbelovend uit. En natuurlijk zitten we verder ook niet stil. Momenteel werken we hard aan een aantal innovaties waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Na de zomer hoort u er meer van. Genoeg te doen dus!

Support gaat gewoon door

Maar eerst gaan we in eigen land vakantie vieren. Even bijkomen van de afgelopen maanden en bijtanken voor de dingen die komen gaan. Natuurlijk zijn wij verder gewoon bereikbaar. Heeft u een probleem of vraag, gewoon bellen of mailen. We reageren misschien iets minder snel dan u van ons gewend bent, maar altijd binnen 24 uur.

Voor nu iedereen een fijne zomer gewenst. Blijf gezond en tot over een paar weken.

Naam(Vereist)

Recente Nieuwsberichten

Pre-Lite.nl_

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

U hebt u succesvol ingeschreven!