Bekijk al onze producten

Kantoren en bedrijven

De ideale kantoorverlichting moet ervoor zorgen dat medewerkers prettig, productief, veilig en gezond hun werk kunnen doen.
Goede en gezonde verlichting ondersteunt ook het bioritme van mensen, wat zich vertaalt in een beter concentratievermogen, efficiency, productiviteit en een vermindering van het ziekteverzuim.
Ditzelfde geldt ook voor productieruimtes in bedrijfsgebouwen. Immers de kwaliteit van de door u geproduceerde producten dient van een zeer hoog niveau te zijn.

In sommige situaties is goed licht zelfs essentieel voor een succesvolle taakuitoefening. Daglicht is voor dit alles het beste. Maar bij gebrek aan daglicht is aanvulling met kunstlicht in de juiste sterkte, kleur en richting een goede tweede. In verblijfsruimten is daarnaast een goede regelbaarheid van belang. In de eerste plaats omdat verschillende mensen verschillende activiteiten verrichten en daarbij een ander lichtniveau wensen. In de tweede plaats omdat mensen zich prettiger voelen als zij zelf invloed hebben op het lichtniveau in een ruimte.

In de ontvangstruimte van een bedrijfsgebouw krijgen bezoekers de eerste indruk van uw organisatie. Een gastvrije en representatieve ontvangstruimte en vergaderruimtes creëren een goede sfeer en geeft uw relaties het gevoel dat ze welkom zijn. Mooie en hoogwaardige LED verlichting speelt hierin een belangrijke rol.

De uitgebreide lijn LED armaturen van Pre-Lite biedt de mogelijkheid om voor elke gewenste uitstraling een passende verlichtingsoplossing te vinden.

Neem eens een kijkje bij de door ons uitgevoerde projecten voor kantoren en bedrijven

Bekijk ook andere producten

Pre-Lite.nl

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u dan in!

Blijf op de hoogte van interessante informatie en nieuwe producten

You have Successfully Subscribed!